Alkoipas ajoissa tänään. Tytöt lähtivät Johanneksen matkassa tarhaan jo 6.45. Pitkät työmatkat ja yksiautoisuus tuottavat näitä liveveilmiöitä aina toisinaan. Nyt, kun Agnes alkaa syksyllä koulun, ajattelimme siirtää Ronjan lähemmäs tarhan. Silloin haut ja viemiset käyvät tällaisina päivinä myös jalan. Ihmeen reippaasti tytöt aamusta suoriutuivat. Loikoivat sylissä hetken tavallista pitempään.

Omakin työpäivä starttasi samaan aikaan. Tänään pitäisi taas napsuttaa yksi luku ojennukseen, ja tarttua siihen sikiöseulontajuttuunkin kunnolla. Gradu kulkee nyt valheellisen (?) sujuvasti. Koskakohan taas napsahtaa pullonkaula päälle...Tällä hetkellä pääpiirteittään kasassa ovat johdanto, metodi/aineistonkeruuluku, keskustelu sukulaisuudesta ja osittain myös transnationalismiselvitys. Pääasiallisista aineistoluvuista olen hahmotellut kaikki kolme jo osapuilleen, mutta kunnolla työskennellyt vasta hää-aiheisen luvun kimpussa. Kentälle täytyy vielä lähteä muutamaksi haastattelukerraksi ainakin hautajais-luvun puitteissa. Ai niin, ja kai joku yhteenvetokin täytyy kyhätä ;)

Eilen innostuin, kun tilaamani webhotelli ja domaintiedot viimein saapuivat. Kohta saan pystyyn Sanani.fi-sivut ja sitä kautta uuden s-postiosoitteenkin. Jänskää! Ainoa ongelma on se, etten tajua koko touhusta itse mitään. Täytyy siis taas vierailla serkkulassa...

Ilmoittauduin eilen myös huhtikuussa järjestettävälle Alexander-tekniikan kurssille rankaa harjoituttamaan. Kunnon toimittajan tavoin aijon rahoittaa sen tekemällä siitä lehtijutun :)

Nyt gradun kimppuun, onhan kello jo 7.53 :) Päivään tulee kaivattu tauko yhdentoista maissa, kun käyn ulkoiluttamassa ja ruokkimassa Marikin iiiiiiihanan Fede-koiran. Jos ei ole ihan hyistä, voisin tehdä pienen lenkinkin.