Tanssikisat menivät hyvin. Tosi hyvä tunnelma ja kiva tapahtuma kokonaisuudessaan. Töitä huhkittiin ja nautittiin hyvästä seurasta. Oma suorituskin sujui, ja tytöillä on yksi pokaali lisää leikittävänä :)
Arkeen paluu on ollut tavalliseen tapaan....nihkeää.

Tytöillä alkoi tänään kesäloma. Agneksen tarha on siis käyty for good. Aika haikein mielin kiittelimme ja kukitimme tarhantädit. Miten kiittää ihmistä, joka on pitänyt hengissä lastasi viimeiset 3 vuotta 40 h viikossa?
Johanneksella on vielä huomenna koulua, ja sitten alkaa kaivattu loma hänelläkin. Minullahan ei mitään lomaa olekaan, paitsi sitten kun sen itselleni johonkin väliin raivaan. Lähestyvä matka Portugaliin katkaisee työhommat kuitenkin viikoksi hyvin.

Tällä hetkellä tilanne on hankala siinä mielessä, että tytöt kaipaavat toimintaa ja kavereita, ja minun pitää naputella työhuoneessa juttuja. Kyllä se tästä taas tasaantuu. Tällä kertaa muistan jo jokaisen kesän alkuun ajoittuvan shokin siitä, että ekat päivät menevät äksyillessä. Suoritan pehmeätä laskua parhaalla tuntemistani tavoista, ja vien tytöt kaupungille jäätelölle.