No nyt on reissuttu ensipitimiski :) Koitereelta palaamisen jälkeen ehdimme olla kai neljä-viisi päivää kotosalla, ennen kuin lähdimme purjehtimaan. Kotipäivien aikana satoi mukavasti, joten saimme maalattua olohuoneen ja hankittua sinne uuttaa mattoa ja muuta kivaa. Hyvältä näyttää! Tänään vielä pystyyn uusi kirjahylly ja sinne uudet musavehkeet ja vot. Olohuone alkaa olla siinä kunnossa, mitä on jo hyvän aikaa suunniteltu. Alkaa olla tuunattuna kaikki muu, paitsi työ- ja kylpyhuone.
Merillä oli ihanaa. Ajoimme ensin Korpoströmiin, ja sieltä purjehdimme lähisaarissa neljän päivän ajan. Tytöt ovat jo rutinoituneita seilaajia, ja kaikki sujui hienosti. Kyllä oli taas kaunista! Erityisen ihanaa oli, ettei hyttysä ollut lainkaan! Se mahdollisti minun ja Johanneksen nukkumisen sitloorassa kansiteltan alla, mikä säästi huomattavasti vaivaa maissa telttailuun verrattuna. Tytöt nukkuivat itseoikeutetusti keulapiikissä, kuten aina.
Kotiin palattuamme olemme lähinnä hengailleet. Minulla alkoivat työ, vaikkaikin näin heinäkuulla niitä on (onneksi) aika maltillisesti. Johannes alkaa urakoida ulkovarstaoa pihaan, ja tytöt nauttivat kavereiden tapaamisesta. Niistä näkyykin lähinnä nenänpää, mitä nyt lounaspöydässä hätäisesti pyörähtävät.
Tom Mickers kävi taas pitämässä hyvän tanssitekniikkakurssin Kuumolassa. Cha cha-tekniikkaa ja funkya. Olipas kivaa treenata kunnolla pitkästä aikaa!
Eilen näimme myös supersuloiset Tumpin ja Emman vastasyntyneet kaksospojat. Kyllä olivat hienot! Kaksi ja puolikiloiset tummatukkaiset söpöykset. Ilmeisesti vielä identtisetkin. Sinne ne mahtuivat sievästi, samaan häkkisänkyyn selät vastakkain.
Samalla teimme oikein turneen ostosturismin hengessä, ja hyödynsimme Vantaan isot keskukset. Piti hankkia uusi printteri/skanneri/kopsukone, ne pienemmät (ja toimivammat!) sterkat olohuoneeseen ja pari lisätikasta Lundiaan. Samalla löytyi ihana orkidea-alennusmyynti, josta oli tietysti pakko saada kolme uuutta hienoutta ikkunalaudalle :) Tytöistä oli mahtavaa saada valita itselleen omat kukkaset myös.
Nyt taas vain ollaan. Ihanaa!