Palasin juuri kotiin viikon Itä-Suomi -kiertueelta. Ajoimme ensin Koitere-järven rantaan elämään telttaelämää viideksi päiväksi. Palasin lapsuudesta rakkaisin maisemiin ensimmäistä kertaa 20:een vuoteen, ja olo oli enemmän kuin nostalginen. Ihan huippu viikko! Kuparin väristä vettä, perheihanaa ja verkkojen nostoa vejen kanssa. Ei ole parempaa!

Paluumatkalla poikkesimme tuttavien biisonitilalle Uukuniemeen. Uljaita olivat eläimet, viisikymmenpäinen joukko biisoneita ja ylämaankarjaa!  Sauna maittoi retkeilyn jäljiltä, ja yön huili tuli tarpeeseen ennen kotimatkaa.

Kotimatkalla kiertelimme Savonlinnaa ja Punkaharjua, ja pysähtelimme aina kun jotain kiinnostavaa oli näköpiirissä. Noin seitsemän tunnin ajon päästä olimme kotona. Ja aina se ihanalta reissun päälle tuntuu.
Nyt on tiedossa kotielämää taas muutaman päivän ajan, ja sitten painumme purjehtimaan neljäksi päiväksi. Sitä ennen on edessä mittava pyykkirupeama.

Huomenna taidan poiketa maalikauppaan hakemaan sen kauan himoitun uuden värin olohuoneeseen. Viime viikon eteisprojekti sujui niin hyvin, että kipinä jäi päälle.